پیروزی تیم فوتسال دانشگاه فنی و حرفه‌ای مازندران در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور

تیم فوتسال دانشگاه فنی و حرفه‌ای مازندران، امروز ۲۰ تیرماه ۱۴۰۱، در مسابقات المپیاد قهرمانی وزارت علوم مقابل ایلام افتخارآفرین شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در چارچوب مسابقات گروه D تیم‌های فوتسال دانشگاه فنی و حرفه‌ای مازندران و ایلام به مصاف هم رفتند که نتیجه دیدار برد تیم مازندرانی بود. دختران مازنی فوتسالیست با نتیجه نزدیک ۵ بر ۴ از سد رقیب ایلامی خود گذشتند و افتخارآفرین شدند.

گفتنی است مسابقات المپیاد قهرمانی وزارت علوم امسال در دانشگاه تبریز در حال برگزاری است و دانشجویان در رشته‌های فوتسال، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز، تکواندو، بدمینتون و تیراندازی، شنا، کاراته و دوومیدانی از 18 الی 24 تیرماه با یکدیگر رقابت می‌کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه فوتسال مسابقات نتیجه تیم گزارش