افتخار آفرینی دانشجویان دانشکده شریعتی با کسب ۳ مدال

۲۱ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۲۹ کد : ۵۱۸۵ اخبار و رویدادها
در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه تبریز

تیم اعزامی دانشجویان دختر دانشگاه فنی و حرفه ای دکتر شریعتی در مسابقات ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عال کشور به میزبانی دانشگاه تبریز در تابستان ۱۴۰۱، موفق به کسب ۳ مدال باارزش طلا، نقره و برنز شد.
در این مسابقات ساغر قزوینه تکواندوکار دختر دانشگاه فنی و حرفه ای (دانشکده شریعتی) اولین طلای کاروان دختران دانشگاه فنی و حرفه ای را بر گردن انداخت. این مدال در وزن پنج مسابقات تکواندو بدست آمد.
لعیا محمدی با کسب اولین  مدال کاروان ورزشی دانشگاه فنی و حرفه ای در رشته تپانچه دختران؛بر سکوی دوم این دوره از مسابقات المپیاد قهرمانی وزارت علوم قرار گرفت .
همچنین  زهرا جمالی در رقابت‌های پومسه با امتیاز ۱۴/۴۶ مقام  سوم مشترک را به خود اختصاص داد و به مدال برنز رسید.
در این راستا موفقیت فرزندان پرافتخار، کوشا و ساعی دانشکده شریعتی در پانزدهمین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان کشور را به جامعه دانشگاهی به خصوص این دانشجویان عزیز و خانواده گرامی شان و همچنین کلیه دست اندرکاران برنامه المپیاد، مسئولین دانشگاهی، اعضای هیئت علمی، اساتید و دانشجویان تبریک عرض نموده و امیدواریم بیش از پیش شاهد موفقیتهای این عزیزان و دیگر دانشجویان باشیم.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه فنی دانشگاه فنی حرفه دانشجویان فنی فنی حرفه حرفه مسابقات مدال