پیام رئیس دانشکده در پی حادثه سیل ویرانگر استانهای گلستان و مازندران و شهر شیراز و درگذشت تعدادی از هم وطنان.

۰۵ فروردین ۱۳۹۸ | ۲۳:۴۲ کد : ۵۰۶ اخبار و رویدادها

پیام رئیس دانشکده  در پی حادثه سیل ویرانگر استانهای گلستان و مازندران و شهر شیراز و درگذشت تعدادی از هم وطنان که موجب اندوه و تاثر همگانی شد.
اینجانب با تسلیت این حادثه تاسف بار به خانواده‌های این عزیزان و هم دردی با ایشان، برای درگذشتگان از درگاه الهی آرزوی مغفرت و رحمت و برای بازماندگان صبر و اجر طلب می نمایم .
همچنین اینجانب از اقدام ارزشمند و به موقع گروه  دانشجویی از دستان خالی تا خدا، که فعالانه در صحنه کمک رسانی فعالیت مینمایند تشکر می نمایم و در راستای حمایت و اعلام آمادگی دانشگاه فنی و حرفه ای این دانشکده نیز آمادگی هر گونه کمک رسانی را اعلام مینماید.
مرضیه گرد
رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی

کلید واژه ها: پیام رئیس دانشکده در پی حادثه سیل ویرانگر استانهای گلستان و مازندران و شهر شیراز و درگذشت تعدادی از هم وطنان سیل ایران سیل