همکاری دانشکده شریعتی در برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی بانوان جهادگر استان‌های کشورجهت اشتغال

۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۲ کد : ۵۰۵۹ اخبار و رویدادها
آماده سازی به منظور اشتغال در کارگاه‌های تولیدی؛ با حضور و استقرار ۳۰ نفر از بانوان استان کهگیلویه و بویراحمد از ۲۱خرداد ۱۴۰۱ به مدت ۱۰ روز در دانشکده شریعتی آغاز شد.

همکاری دو جانبه دانشکده شریعتی با حوزه مشاوره زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی بانوان جهادگر استان‌های کم برخوردار و آماده‌سازی ایشان به منظور اشتغال در کارگاه‌های تولیدی؛ با حضور و استقرار 30 نفر از بانوان استان کهگیلویه و بویراحمد از 21خرداد ۱۴۰۱ به مدت ۱۰ روز در دانشکده شریعتی آغاز شد.

شایان ذکر است با توجه به  اینکه از جمله سیاست‌های ابلاغی رییس مجلس شورای اسلامی شناسایی مسائل و مشکلات زنان و خانواده‌های مناطق محروم کشور و ارائه مدلی مناسب جهت پاسخ به آن اجرای این طرح است این گونه اقدامات عملی در استان‌های مختلف کشور آغاز شده است .

کلید واژه ها: استان خانواده بانوان شورای مجلس اسلامی