افتتاح نمایشگاه بین المللی تصویرسازی با عنوان منِ رویایی در نگارخانه دکتر شریعتی

۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۷ کد : ۵۰۴۴ اخبار و رویدادها
در این نمایشگاه آثار تصویرگران منتخب از سه کشور ایران، لهستان و قبرس شمالی به نمایش گذاشته شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، نمایشگاه بین المللی تصویرسازی با عنوان “منِ رویایی” روز یکشنبه 22 خردادماه1401 در نگارخانه دکتر شریعتی افتتاح شد.
این نمایشگاه در ایران با همکاری دانشگاه فنی و حرفه‌ای دانشکده فنی دختران شریعتی به همراه نظارت و حمایت استاد مصطفی خزایی مدیر گروه هنر دانشکده و با اهتمام و سرپرستی استاد مائده فکری مدرس گروه هنر دانشکده، با هدف بهبود بخشی شخصیت و توسعه مهارت در به تصویر کشیدن منِ رویایی برپا گردید.
در این نمایشگاه آثار تصویرگران منتخب از سه کشور (ایران، لهستان و قبرس شمالی) در ابعاد کارت پستالی با تکنیک‌های مختلف رنگ آمیزی دستی، دیجیتال، چاپ، مونتاژ عکس (فوتومونتاژ) در نگارخانه به نمایش گذاشته شده است.
تعداد ۳۰ اثر از هنرمندانِ هر کشور در این نمایشگاه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
شایان ذکر است مسابقه ارسال آثار جهت برگزاری نمایشگاه بین المللی تصویرسازی با عنوان “منِ رویایی” با همکاری دانشگاه مدیترانه ی شرقی (قبرس شمالی)، بخش هنرهای تجسمی و ارتباطات تصویری با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشکده فنی دختران شریعتی در ایران واحد ارتباط تصویری (گرافیک) به همراه دانشکده هنر و علوم آموزشی دانشگاه سیلسیا در لهستان، برگزار شد.
گفتنی است آثار هنرمندان این نمایشگاه از هر سه کشور در قبرس شمالی به صورت کتاب (کاتالوگ نمایشگاه) چاپ خواهدگردید.

کلید واژه ها: نمایشگاه بین المللی تصویرسازی منِ رویایی نگارخانه دکتر شریعتی