جوار حرم حضرت عبدالعظیم(ع) در آخرین روزهای سال۹۷

۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۸ کد : ۵۰۲ اخبار و رویدادها

جمعی از کارمندان دانشکده شریعتی در آخرین روزهای سال 97 به رسم سالهای گذشته، روز دوشنبه 27/12/97 ، به زیارت حرم عبدالعظیم حسنی (ع)، امامزاده حمزه (ع) و امامزاده طاهر(ع)، مشرف شدند و عهد و پیمانی دیگر را در جوار بارگاه این امام زاده ها تجدید نمودند تا سال جدید را با دعا و نیایش به درگاه خداوند، متبرک سازند.

شایان ذکر است پس از زیارت حرم عبدالعظیم حسنی(ع)، اساتید، همکاران و دانشجویان، نهار را میهمان دانشکده بودند.

در ابتدای این ضیافت مهندس گرد، رئیس دانشکده، طی سخنانی ضمن تبریک پیشاپیش سال جدید، اظهار داشت: سال 97 با همه سختیها  و خوشیها گذشت و یک سال دیگر از عمرمان سپری شد. امیدوارم سایل جدید، سال گشایش در امور باشد. با قلب صاف و نیت خیر نسبت به یکدیگر، گام برداریم و قدردان نعمت آرامش باشیم و ودر زیر سایه امام زمان (عج) با عزت و افتخار برای پیشرفت و اعتلای ایران اسلامی حرکت کنیم.

کلید واژه ها: زیارت حرم عبدالعظیم کارمندان دانشکده شریعتی