بازدید علمی دانشجویان نقشه‌کشی از شرکت صنعتی آما در راستای آشنایی با صنعت

۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۰ کد : ۵۰۱۹ اخبار و رویدادها

به گزارش معاونت پژوهش وفناوری و به همت گروه معماری، روز چهارشنبه 11 خرداد1401، گروهی از دانشجویان رشته نقشه‌کشی معماری با همراهی استاد مربوطه، دکتر حجیه بسطامی در راستای درس مصالح شناسی،  از شرکت آما بازدید نمودند.

در این  بازدید دانشجویان با بخش های مختلف مانند سالنهای تولید ، انواع محصولات و دوره های مختلف آموزشی شرکت، آشنا شدند.
گفتنی است، شرکت آما، در حوزه تولید الکترود جوشکاری و محصولات وابسته در کشور، فعالیت می‌نماید که بعد از الزام گذراندن درس جوشکاری برای مهندسین سازه وعمران،  متولی اولین دوره های آموزشی جوشکاری اصولی براساس آیین نامه زلزله در کشور می باشد.
محل کارخانجات قدیم این شرکت ، با هدف ارتقاء دانش فنی جوشکاری و تربیت متخصصین جوشکاری، جهت همکاری  با دانشگاه های کشور و مراکز معتبر بین المللی، اختصاص یافته است .

کلید واژه ها: بازدید دانشجویان رشته نقشه کشی شرکت آما دانشکده شریعتی