برگزاری سمینارACL زانو

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۴ کد : ۵۰۰۳ اخبار و رویدادها
آسیب ACL عبارتست از پاره شدن رباط صلیبی که در اثر فشار و تغییر جهت ناگهانی زانو

سمینار غربالگری ACL زانو  در 9 خرداد  توسط  دکتر مسعود صبیانی مدرس گروه تربیت بدنی در آمفی تئاتر فاز 3 دانشکده  برگزار گردید .

در این سمینار مدرس پس از تحلیل و آنالیز تصویری مفصل و اجزاء مرتبط  زانو ، در خصوص آسیب ACL که عبارتست از پاره شدن رباط صلیبی که معمولا" در اثر فشار و تغییر جهت ناگهانی زانو در ورزشهای پرشی و پرتحرک  مانند والیبال، بسکتبال، فوتبال... که با فرودهای ناگهانی و نامناسب همراه  باشد، رخ میدهد یا در افراد غیر ورزشکار با افزایش فشار زیاد بر زانو ( افزایش وزن ، بلندکردن نادرست اجسام سنگین و....) پیش می آید .

این آسیب نشانه هایی از جمله درد شدید در حد عدم توانایی ادامه فعالیت، تورم زانو و ....دارد که اولین اقدام مراجعه به دکتر جهت بررسی میزان آسیب و تشخیص پارگی و درمانهای بعدی مانند بازتوانی یا جراحی باشد .

لازم به ذکر است با توجه به موضوع سمینار که بسیار برای دانشجویان تربیت بدنی کاربردی می‌باشد، با استقبال خوب دانشجویان کاردانی و کارشناسی رشته تربیت بدنی و سایر دانشجویان دانشکده قرار گرفت .

کلید واژه ها: زانو سمینار تربیت تربیت بدنی آسیب دانشجویان مفصل