حضور دانشجویان دانشکده شریعتی همراه با دیگر دانشگاهیان در حسینیه جماران

۰۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۴ کد : ۴۹۸۷ اخبار و رویدادها
به مناسبت گرامیداشت ارتحال حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، مراسم «خورشید قرن» ویژه بزرگداشت ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) امروز دوشنبه 9 خرداد ماه 1401 باحضور دانشگاهیان در حسینیه جماران برگزار شد و جمعی از دانشجویان دانشکده شریعتی نیز در این برنامه حضور یافتند.
این مراسم با سخنرانی استاد رحیم پورازغدی و رونمایی کتاب صوتی «خط امام» همراه بود.

همچنین پس از این مراسم دانشجویان دانشکده با حضور در آستان مبارک امامزاده صالح بن موسی بن الکاظم علیه السلام ضمن تبرک جستن از آستان نورانی  برادر گرامی امام رضا علیه السلام، این حضرت را زیارت نمودند.

کلید واژه ها: گرامیداشت ارتحال حضرت امام خمینی (ره) حسینیه جماران دانشکده شریعتی