برگزاری اردوی یک روزه دانشجویان دانشکده شریعتی در پارک بانوان بوستان ولایت به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاهها

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۵ کد : ۴۹۱۶ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، به مناسبت هفته گرامیداشت خوابگاهها و با همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه۱۹، روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه، اردوی تفریحی یک روزه پارک بانوان واقع در بوستان ولایت ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشکده، برگزار شد.
در این اردوی یک روزه، ۷۰ نفر از دانشجویان خوابگاهی، حضور داشتند و دانشجویان ضمن بهره مندی از کارگاه مهارت خودباوری با  حضور مشاورین دانشکده، از امکانات تفریحی ، همچون استخر روباز، دوچرخه سواری و ...پارک بانوان، استفاده نموده و یک روز شاد و آرام را، گذراندند.
گفتنی است سالن آموزشی مد و لباس این بوستان، به عنوان عرضه کننده پوشاک و لباس بانوان، از دیگر امکاناتی بود که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

کلید واژه ها: اردوی یک روزه پارک بانون بوستان ولایت دانشجویان خوابگاهی دانشکده دختران دکتر شریعتی گرامیداشت هفته خوبگاه