برگزاری جشن گرامیداشت هفته خوابگاهها در دانشکده شریعتی

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۵ کد : ۴۸۹۷ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی، امور فرهنگی دانشکده، به مناسبت هفته‌ی خوابگاه‌ها، در شامگاه یکشنبه 25 اردیبهشت‌ماه، مراسم جشنی، در آمفی‌تئاترفاز یک برگزار نمود.

در این مراسم دکتر بسیطی، استاد دانشگاه، سخنان خود را در خصوص هوش هیجانی و مرز بندی روابط، بیان نمود و خاطر نشان کرد: سعی کنید با درس خواندن هدفمند و کسب علم و دانش و بالا بردن تحصیلات، هوش اجتماعی خود را بالا ببرید و از این امکانات و موقعیتی که برایتان پیش آمده، به طور مطلوب استفاده نمایید.

وی ضمن ارائه ی تمریناتی در خصوص کنترل هیجانات و با اشاره به ضررهای ارتباطات نادرست قبل از ازدواج، تصریح کرد: روابط خود را درست کنید تا خدای نکرده دچار صدمات جبران ناپذیری نشوید. قبل از نشان دادن هر عکس العملی، به عواقبی که در پیش دارد فکر کنید و اندکی تامل نمایید تا بتوانید به درستی هیجانات خود را کنترل کنید.
گفتنی است، اجرای سرود، پخش کلیپ معرفی دانشکده و اعلام فعالیتهای کانونهای دانشجویی، انجمنهای علمی و مرکز مشاوره دانشکده، از دیگر برنامه های این مراسم بود.
گفتنی است جشن گرامیداشت هفته خوابگاهها عصر این روز با مسابقات ورزشی و تفریحی در محوطه خوابگاهها، آغاز شد.
و سپس نماز جماعت مغرب و عشاء در محوطه خوابگاه، اقامه گردید.

کلید واژه ها: هفته خوابگاهها امور فرهنگی دانشکده شریعتی گرامیداشت