بازدید دانشجویان دانشکده شریعتی از یازدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس)

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۳ کد : ۴۸۷۲ اخبار و رویدادها

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشکده؛ گروهی از دانشجویان دانشکده شریعتی، به منظور اطلاع از آخرین دستاوردهای نوآورانه و فناورانه شرکت‌ها و استارتاپ‌ها از یازدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری(اینوتکس)، بازدید کردند.

این نمایشگاه با حضور استارتاپ های ایرانی وخارجی، از روز سه شنبه ۲۰ اردیبهشت شروع به کار کرد و تا ۲۳ اردیبهشت ماه سال جاری در فضایی باز واقع در پارک فناوری پردیس ادامه دارد. .دراین رویداد، فعالان اکوسیستم نوآوری کشور شرکت داشته و به تعامل و تبادل اطلاعات با یکدیگر پرداختند و شرکت‌های دانش بنیان، استارتاپ ها، شتابدهنده‌ها و مراکز نوآوری، سرمایه گذاران و مخترعین، جدیدترین محصولات و خدمات فناورانه خود را به مشتریان و جامعه نوآوری کشور، ارائه و معرفی نمودند.

گفتنی است، فناوری اطلاعات بانک‌ها یکی از بخش های مهم نمایشگاه یازدهم است.در حاشیه این نمایشگاه ،تفاهم نامه‌های مهمی بین شرکت های دانش بنیان منعقد گردید.

کلید واژه ها: یازدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس) دانشکده دختران دکتر شریعتی