پیام تبریک دکتر عرفان خسرویان به مناسبت روز معلم و استاد

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۲ کد : ۴۸۱۰ اخبار و رویدادها
دکتر عرفان خسرویان در پیامی ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره استاد شهید علامه مرتضی مطهری، فرارسیدن روز معلم و استاد را تبریک گفت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه، در متن پیام دکتر خسرویان آمده است:

اقرأ و ربک الاکرم* الذی علم بالقلم* علم الانسان ما لم یعلم

(سوره مبارکه علق- آیات ۳- ۵)

۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم یادآور جایگاه رفیع علم و معرفت و مقام والای استاد و معلم در تفکر دینی اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

بزرگداشت مقام رفیع معلم و استاد، به‌ واسطه آنکه جامعه شریف فرهنگی و دانشگاهی ثابت نمودند که ایثارگرانه و با تمام وجود در هر شرایطی چراغ علم و دانش را برافروخته نگه می‌دارند از اهمیت والایی برخوردار است.

اینجانب تقارن عید سعید فطر و روز معلم و استاد را به فال نیک گرفته و به همه همکاران عزیزم ، استادان و معلمان عالیقدر، به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای تبریک عرض می نمایم و امیدوارم به لطف الهی در ظل توجهات حضرت ولی‌عصر(عج) تحت منویات و فرامین حکیمانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) با برنامه­ ریزی و جدیت در سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین»، شرایط خدمتگزاری برای قشر فرهیخته و ممتاز فرهنگی و دانشگاهی بیش از پیش فراهم گردد.