مراسم گرامیداشت روز کار و کارگر و تقدیر و تشکر از زحمات کارگران

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۶ کد : ۴۷۹۰ اخبار و رویدادها

به مناسبت روز کار و کارگر، جهت تقدیر و تشکر از زحمات کارگران پرتلاش دانشکده شریعتی، روز یکشنبه 11 اردیبهشت‌ماه، مراسمی در دفتر ریاست، برگزار گردید.
در این مراسم مهندس گرد رئیس دانشکده، با تبریک این روز و آرزوی سلامتی و شادکامی برای تک تک عزیزان کارگر به نقش مهم آنان دردانشکده، اشاره کرده و در ادامه، مطالبی را در خصوص اهمیت کار و کارگر مطرح نمود و خاطرنشان کرد: اینجا خانه دوم ماست و ارزشمندترین زمانمان را در کنار هم به سر می بریم و این لطفی است که خداوند به جهت دعای خیر پدر و مادر به ما عطا کرده است پس سعی کنیم نقاط قوت خود را تقویت کنیم و نقاط ضعف را برطرف نماییم.
وی ضمن قدردانی و تشکر از تلاش‌های صادقانه و خالصانه این گروه از همکاران، اظهار نمود: در این مجموعه عملکرد همه به یکدیگر وابسته است چرا که اگر فردی کارش را به درستی انجام ندهد و یا کوتاهی کند، آثار منفی آن برای همه خواهد بود، بنابراین یادمان باشد در کنار هم تلاش کنیم تا کارمان را با وجدان انجام دهیم و این را بدانید اگر یک قدم برای حفظ، نگهداری و استفاده درست از بیت المال بردارید، خداوند صد قدم اثر و آثارش را خواهد داد.
در پایان با اهداء لوح تقدیر و هدایا از کارگران نمونه تقدیر به عمل آمد.

کلید واژه ها: روز کارگر تقدیر