برگزاری وبینار آشنایی با نحوه ثبت اختراع و معرفی اختراعات برتر دانشگاه

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۷ کد : ۴۷۷۱ اخبار و رویدادها
به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری وبینار آشنایی با نحوه ثبت اختراع و معرفی اختراعات برتر دانشگاه درتاریخ 6 اردیبهشت سال جاری به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری به همت معاونت پژوهش و فناوری با همکاری کانون شکوفایی و خلاقیت، برگزار گردید.
در ابتدا دکتر معراج رجایی سخنران این وبینار؛ به تعریف اختراع ، انواع اختراع، چه نوع اختراعی قابل ثبت است و ارزش ثبت شدن را دارد، عناصر اصلی اختراع و مواردی که از حیطه حمایت از اختراع خارج است را توضیح داده و در ادامه نحوه ورود به پورتال اداره کل مالکیت صنعتی و چگونگی ثبت اظهارنامه در پورتال http://iripo.ssaa.ir/ را به ترتیب زیربرای شرکت کنندگان بیان نمود.

مراحل ثبت اظهارنامه:
*ورود اطلاعات اظهارنامه: مالک اظهارنامه، نماینده قانونی، دریافت کننده ابلاغ، مشخصات مخترع، عنوان و خلاصه اختراع، ادعای حق تقدم
*بارگذاری ضمائم
*بازبینی اطلاعات و ضمائم
*پرداخت هزینه و دریافت شماره اظهارنامه
 در ادامه درخواست های مربوط به اظهارنامه توضیح داده شد:
متقاضی بعد از مشاهده ابلاغیه مطالعه سوابق اختراع می بایست تفاوت اختراع خود را با موارد ذکر شده به تفکیک شماره ثبت در ابلاغیه را با موضوع درخواست ارائه گزارش توجیهی وجوه افتراق با سوابق قبلی ارسال نماید.

نحوه ثبت درخواست
-1 ورود به سایت
-2 انتخاب گزینه ثبت انواع درخواست(رفع نقص،پرداخت حق الثبت،اقساط ،تمدید،انتقال و...)
-3 انتخاب موضوع درخواست:ارائه گزارش توجیهی وجوه افتراق با سوابق قبلی
-4 تکمیل متن درخواست(در این متن با توجه به موارد تفاوت و قابلیت های مورد ادعایی به تفکیک هر پرونده موارد ذکر گردد.)
-5 درج شماره ابلاغیه
-6 ثبت اطلاعات
-7 بازبینی اطلاعات
-8 دریافت شماره مکانیزه

در پایان دکتر رجایی چهار نمونه از اختراعات دانشجویان دانشکده دکتر شریعتی را معرفی نمود.

کلید واژه ها: وبینار آشنایی با نحوه ثبت اختراع و معرفی اختراعات برتر دانشگاه ثبت اختراع