چهارمین روز از بخش دانشگاهی بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با برگزاری کارگاه آموزشی نقاشی و طراحی پوستر با مضمون پیام‌های قرآنی توسط دانشکده شریعتی همراه بود

۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۲ کد : ۴۷۲۶ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، بعد از ظهر روز سه شنبه 30 فروردین 1401 در چهارمین روز از برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده و با حمایت دانشگاه فنی و حرفه ای، کارگاه آموزشی طراحی پوسترهای قرآنی توسط استاد عطار زاده و کارگاه نقاشی توسط دانشجو ریحانه ماهینی ، در بخش دانشگاهی این نمایشگاه به اجرا گذاشته شد.

در این کارگاه آموزشی هنرجویان وعلاقه‌مندان، ضمن مشاهده‌ی نحوه ی اجرای کار، با ابزارهای مورد نیاز برای طراحی پوستر و چگونگی طراحی ایده ها با مضمون پیام های قرآنی، آشنا شدند.
شایان ذکر است در این کارگاه های آموزشی سعی شد با استفاده از عناصر کار، پیام های مورد نظر، طراحی و نقاشی گردد و مرحله به مرحله‌ ی ایده پردازی و خلق اثربه معرض نمایش گذاشته شد.
آنچه در ادامه مشاهده میکنید بخشی از آثار خلق شده در این کارگاه آموزشی می باشد.

کلید واژه ها: کارگاه نقاشی کارگاه طراحی پوستر بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم