جلسه کمیته درآمدزایی دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی

۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۲ کد : ۴۷۱۴ اخبار و رویدادها
در راستای اجرایی نمودن مسئله‌ی خودکفایی دانشکده‌ها و ارائه‌ی طرح‌های تولیدی

جلسه کمیته درآمد‌زایی، روز شنبه 27 فروردین 1401، به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشکده، در محل سالن شورا، برگزار گردید.
مهندس گرد، ضمن تبریک این ایام پربرکت و معنوی و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، بر لزوم محقق ساختن شعار سال ((تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین)) تاکید کرد. همچنین اجرایی نمودن موضوع خودکفایی دانشکده ها را که یکی از خواسته های مهم رئیس دانشگاه، می باشد، مهم و لازم بر شمرد.
سپس دکتر روایی معاون پژوهش و فناوری دانشکده، ضمن خوش‌آمدگویی به حاضرین و تبریک ماه مبارک رمضان، طی سخنانی بر لزوم پیگیری فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر فعالیت هرچه بیشتر در امر تولید، به ویژه از نوع دانش بنیان تاکید نمود و از حاضرین بابت حضور درجلسه و ارائه طرح های تولیدی تشکر کرد.
پس از آن ارائه کنندگان طرح با توجه به زمان درنظر گرفته شده درمورد چگونگی انجام آنها تبادل نظر نموده  و از طرح های خود دفاع کردند.
درپایان مقرر شد طرح های منتخب در کارگروه تولید حوزه پژوهش بررسی و با برنامه ریزی و حمایت دانشکده و شرکتهای شتاب دهنده اجرایی گردد.

کلید واژه ها: کمیته درآمدزایی دانشکده شریعتی