برگزاری کارگاه آموزشی نقش برجسته توسط دانشکده شریعتی در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۴ کد : ۴۷۱۳ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، بعد از ظهر روز یکشنبه 28 فروردین 1401 در دومین روز از برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده، کارگاه آموزشی نقش برجسته توسط استاد هوشمند وزیری، در بخش دانشگاهی این نمایشگاه به اجرا گذاشته شد.
در این کارگاه آموزشی هنرجویان و علاقه‌مندان با استفاده از گِل سفالگری و ابزارآلات مربوطه، توانستند همزمان با مشاهده‌ی نحوه ی اجرای کار استاد و راهنمایی‌های ایشان، تصاویر مورد نظر را بر روی زمینه کار ترسیم و سپس به خلق اثر خود بپردازند.
شایان ذکر است، نقش برجسته، یکی از تکنیک‌های هنری در مجسمه سازی می‌باشد که با استفاده از آن نقش‌های مورد نظر در یک پس زمینه‌ی جامد به تصویر کشیده می‌شوند.

کلید واژه ها: نقش برجسته کارگاه آموزشی بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم دانشکده شریعتی