۲۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۱:۴۷ کد : ۴۶۰۶ اخبار و رویدادها

آیین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره حرکت دانشگاه فنی و حرفه ای کشور روز یکشنبه 22 اسفند 1400، به میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای آذربایجان غربی و به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

در این دوره از جشنواره، 217 اثر درحوزه های رقابتی انجمن علمی برتر، مسابقه، نشریه، فعالیت خلاقانه، محتوای دیجیتال، کارآفرینی، کتاب و اختراع و همچنین 92 مورد در حوزه های رقابتی داخلی شامل استاد مشاور برتر، کارشناس انجمن های علمی برتر ، دانشکده/آموزشکده برتر و اتحادیه برتر شرکت نمودند.

دکتر محبوبه الهی از اساتید دانشکده فنی دکترشریعتی موفق به کسب مقام کشوری در بخش استاد مشاور برتر انجمن علمی طراحی و دوخت شد.

این موفقیت ارزشمند موجب مسرت و مباهات گردید. کسب این افتخار را به استاد ارجمند دکتر الهی تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال برای ایشان آرزوی استمرار در موفقیت های علمی و پژوهشی، خواستاریم. امید آنکه همواره پیام آور موفقیت و سربلندی، باشند.

کلید واژه ها: کسب مقام کشوری بخش رقابتی استاد مشاور برتر انجمن علمی طراحی و دوخت دانشکده فنی دکترشریعتی