دانشگاهیان دانشکده شریعتی اقدام جنایتکارانه آل سعود را محکوم کردند

۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۸ کد : ۴۶۰۳ اخبار و رویدادها
دانشگاهیان دانشکده شریعتی اقدام جنایتکارانه آل سعود را محکوم کردند

امروز چهارشنبه 25 اسفند 1400 مسئولین، اساتید و کارکنان دانشکده شریعتی درپی کشتار جمعی از مردم و شیعیان مظلوم عربستان، سوریه و یمن توسط رژیم آل سعود بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، این اقدام ددمنشانه و ضد انسانی و اسلامی رژیم آل‌سعود را محکوم کرده و فریاد «مرگ بر آل‌سعود‌»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر دادند.
حجت الاسلام و المسلمین آقای کاظمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده، اظهار نمود: در جهان به نوعی وجهه اسلام به علت وجود مکان های مقدس مکه و مدینه در عربستان است و حال اگر این چهره به بدی نشان داده شود، ایجاد انزجار می کند و این اقدامات جنایتکارانه آل سعود، باعث ذلت و خواری مسلمانان شده است.
از طرفی با داشتن حکوت اشرافیگری و دیگر به علت انجام رفتارهای خشونت بار و ددمنشانه، سعی کرده اند نسبت به اسلام، ایجاد تنفر و انزجار نمایند. بنابراین امروزه آل سعود بیشترین ضرر را برای اسلام دارد که امیدواریم با عنایت خداوند متعال هرچه زودتر با سقوط حکومت آل سعود و برداشته شدن یکی از موانع ظهور شاهد قیام عدالتخواهی حضرت مهدی،امام زمان (عج) باشیم.
در پایان بیانیه های بسیج اساتید و حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده شریعتی در محکومیت این اقدام جنایتکارانه قرائت شد.

کلید واژه ها: دانشگاهیان دانشکده شریعتی اقدام جنایتکارانه آل سعود را محکوم کردند