۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۰ کد : ۴۶۰۲ اخبار و رویدادها

درآخرین روزهای باقی مانده از سال 1400 و در آستانه ی عید بزرگ نیمه شعبان و سال جدید، امروز چهارشنبه 25 اسفندماه 1400، برنامه مولودی خوانی همراه با قرائت دعای فرج همزمان با نماز جماعت ظهر و عصر با حضور رئیس دانشکده، معاونین و کارکنان، با رعایت پروتکل های بهداشتی در نمازخانه دانشکده، برگزار گردید.
در این مراسم رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم و تبریک پیشاپیش عید نیمه شعبان و سال جدید، از تلاش همه همکاران در سالی که گذشت، تشکر و قدردانی کرده و طی سخنانی بیان داشت: سال بسیار سخت و پر دغدغه ای را گذراندیم، رسالت همه ما تربیت نسلی متخصص و متعهد است و همه ما در خدمت دانشجویان هستیم. امیدوارم سال جدید، سال رهایی از ویروس منحوس کرونا باشد و با توکل به خدای متعال و همکاری، هماهنگی و هم افزایی و تعامل بیشتر بتوانیم پذیرای استادان و دانشجویان در این دانشکده، باشیم.
قرائت دسته جمعی دعای فرج و مولودی خوانی، پایان بخش این مراسم بود.

کلید واژه ها: برگزاری مراسم مولودی خوانی همراه با قرائت دعای فرج در آستانه ی عید بزرگ نیمه شعبان و سال جدید