پیام تسلیت رئیس دانشکده به مناسبت درگذشت استاد گرانقدر گروه هنر دانشکده شریعتی

۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۷ کد : ۴۵۹۲ اخبار و رویدادها
پیام تسلیت رئیس دانشکده به مناسبت درگذشت استاد گرانقدر گروه هنر دانشکده شریعتی

بسمه تعالی

هنرمند، زیبایی ها، شگفتی ها، عجائب و ظرایف این عالم را به ما نشان می دهد. گویی دست قدرت خداوند است در جان ، دل و دستشان

خبر درگذشت اندوه‌بار استاد پیشکسوت گروه هنر دانشکده، دکتر عبدالرضا چارئی، موجب تألم و تأثر فراوان اینجانب گردید.

استاد چارئی، شخصیت بزرگی که عمر پربرکت خویش را با عشق و هنر درهم آمیخته و سالها با جان و دل خود، در عرصه هنر به عنوان مدرس فعالیت نمود و یقینا نام و آثار هنری این استاد و هنرمند ارزشمند برای همیشه بر تاریخ افتخارات دانشکده شریعتی، درخشان و ماندگار خواهد بود.

اینجانب فقدان این استاد گرانقدر را به خانواده محترم  ایشان ، استادان و دانشجویان تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم، رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و اجر آرزومندم.

خاطرنشان می شود استاد ارزشمند دکتر عبدالرضا چارئی از سالها پیش در راه اندازی رشته های هنری در دانشکده شریعتی، پیشتاز بوده و مدیریت گروه هنر در مقطع کارشناسی ناپیوسته رو داشتند.
از ایشان آثار هنری و کتب مختلفی به یادگار مانده که چراغ راه هنرمندان و دانشجویان بوده و می باشد.
روحشان شاد و یادشان گرامی باد

مرضیه گرد
رئیس دانشکده فنی دکتر شریعتی
23/12/1400