برگزاری نمایشگاه جشن نوروز رودها ( آثار هنرمندان تجسمی ایران زمین )

۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۶ کد : ۴۵۹۱ اخبار و رویدادها
نمایشگاهی از آثار هنری برگزیده اساتید ، دانشجویان و دانش آموختگان دانشکده شریعتی برگزار گردید.

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری ، با همکاری گروه هنر دانشکده شریعتی و مجموعه فرهنگی و هنری آسمان وابسته به فرهنگستان هنر ؛ نمایشگاهی از آثار هنری برگزیده اساتید ، دانشجویان و دانش آموختگان دانشکده شریعتی برپا گردید.

این آثار هنری که به مناسبت جشن نوروز رودها از 19 اسفندماه1400در مجموعه فرهنگی هنری آسمان، به نمایش گذاشته شده است، مورد استقبال شهروندان تهرانی قرار گرفت و گفتنی است تا ۲۶ اسفند هر روز از ساعت ۱۰ الی ۱۹ دایر میباشد.

مصطفی خزایی، سید وریا هاشمی، مائده فکری، سحر اسمعیل طهرانی خلیل کوییکی اساتید و هنرمندانی از دانشکده شریعتی می باشند که آثارشان در نمایشگاه جشن نوروز رودها به نمایش گذاشته شده است.