کسب مقام دوم برای تونیک کشوری جام فجر توسط دانشجوی دانشکده شریعتی

۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۹ کد : ۴۵۸۱ اخبار و رویدادها
درخشش دانشجوی رشته مربیگری ورزش دانشکده شریعتی در بخش انفرادی آزاد بانوان رشته برای تونیک
کسب مقام دوم برای تونیک کشوری جام فجر توسط دانشجوی دانشکده شریعتی

خانم مهشید ابجدی، دانشجوی رشته مربیگری ورزش دانشکده شریعتی در رشته برای تونیک انفرادی آزاد بانوان( رده سنی 16 تا 50سال) موفق به کسب مقام دوم کشوری شد.
مسابقات همگانی برای تونیک کشوری جام فجر بصورت مجازی و با شرکت 160 ورزشکار در دو بخش آقایان و بانوان و در سه روش تمرینی انفرادی آزاد،دفاعی کوبه ای و رودو با پیام نیک فجر، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت فدراسیون انجمنهای ورزشی، این رقابتها با حضور ورزشکارانی از استانهای البرز، قزوین، اصفهان، کردستان،لرستان، کرمان، تهران، همدان ، بوشهر، خوزستان، زنجان، سمنان، فارس و کرمانشاه و در رده های سنی ۶ تا ۱۰سال، ۱۰تا ۱۶سال، ۱۶تا ۵۰ سال و 50 سال به بالا برگزار شد.
ضمن تبریک این پیروزی ارزشمند، برای این دانشجوآرزوی سلامتی و موفقیت از درگاه حق داریم.

کلید واژه ها: کسب مقام دوم برای تونیک کشوری جام فجر توسط دانشجوی دانشکده شریعتی