بدرقه کاروان راهیان نور دانشجویان دانشکده شریعتی

۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۲۳:۲۶ کد : ۴۵۷۲ اخبار و رویدادها
مسافران این سفر معنوی با همراهی مسئولان دانشکده، راهی مناطق عملیاتی دفاع مقدس شدند.

طلائیه تو طلای ناب داری به زیر خاک خود مهتاب داری

به همت بسیج دانشجویی دانشکده فنی دکتر شریعتی در بعد از ظهر روز دوشنبه ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۰ ، کاروان دانشجویی دانشکده، با هدف آشنایی دانشجویان با رشادت‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس، در خجسته میلاد حضرت ابوالفضل (ع) و روز جانباز، عازم سفر معنوی راهیان نور شدند.
دانشجویان از راه آهن تهران با همراهی ریاست و معاونت دانشجویی  و بدرقه ی رئیس اداره فرهنگی و کارشناسان حوزه پس از عبور از زیر قران و با اهدای بسته های فرهنگی و رزق معنوی از سوی دانشکده، راهی سفر سرزمین  دوکوهه، شلمچه، طلاییه و فکه شدند تا بار دیگر با شهدای هشت سال دفاع مقدس عهد و پیمان ببندند.
گفتنی است این کاروان که متبرک به یاد و نام شهیدان چمران و آوینی می باشد، سفر چند روزه خود را با رعایت  دستورالعمل های بهداشتی برگزار می‌کند و در نظر دارد گفتمان، جهاد تبیین را با هدف عمل کردن به دستور مقام معظم رهبری پیاده نماید.

کلید واژه ها: بدرقه کاروان راهیان نور دانشجویان دانشکده شریعتی