پیام تسلیت در پی درگذشت دانشجوی گروه طراحی پارچه و لباس دانشکده شریعتی

۰۲ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۹ کد : ۴۵۳۲ اخبار و رویدادها
خبر درگذشت این دانشجوی عزیز، موجب تأثر و تألم قلبی ما گردید

بسم الله الرحمن الرحیم

"الَّذِینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ‌"

(صابران) کسانی هستند که هرگاه مصیبتی به آنها رسد، می‌گویند: ما از آنِ خدا هستیم و به سوی او باز می‌گردیم.

سفر از این دنیا، آشکارترین تفسیر فلسفـه ی خلقت در گیتی است و مشیت الهی نیز بـر آن تعلق گرفـته است.

با کمال تأسف و تأثر مطلع شدیم، خانم نازنین برزگر، دانشجوی کارشناسی رشته طراحی چاپ و پارچه دانشکده شریعتی، دعوت حق را لبیک گفت.
با قلبی اندوهگین، درگذشت شادروان نازنین برزگر را به خانواده داغدار ایشان، دوستان و اعضای خانواده دانشکده شریعتی تسلیت عرض نموده، با توسل به حضرت حق و ائمه اطهارعلیهم السلام از پیشگاه حضرت دوست، برای آن عزیز سفر کرده، آمرزش و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان معزز، صبر و اجر و سلامتی، مسألت می‌نماییم.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

کلید واژه ها: پیام تسلیت در پی درگذشت دانشجوی گروه طراحی پارچه و لباس دانشکده شریعتی