کسب عنوان قهرمانی دانشجوی دانشکده شریعتی در مسابقات جودو وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۳ کد : ۴۴۲۴ اخبار و رویدادها

فائزه اسفندیاری دانشجوی رشته نقاشی دانشکده شریعتی موفق به کسب مقام اول مسابقات جودو (کاتا) قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها ومؤسسات آموزش عالی سراسرکشور شد.

این مسابقات به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شد و نتایج مسابقه پس از داوری فیلم های ارسالی در تاریخ 1400/11/26 اعلام گردید.

شایان ذکر است، زهرا سادات واقفی از دانشگاه پیام نور داراب به عنوان هم تیمی، ایشان را در بخش کاتای تیمی همراهی کردند.

ضمن آرزوی سلامتی و پیشرفت های بیش از پیش ایشان، کسب این موفقیت غرور آفرین را تبریک گفته و امیدواریم همچنان شاهد افتخار آفرینی بیشتر دانشجویان این دانشکده در همه عرصه ها باشیم.

کلید واژه ها: قهرمانی دانشجوی دانشکده شریعتی در مسابقات جودو وزارت علوم