۰۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۸ کد : ۴۴۰۸ اخبار و رویدادها

ساغر قزوینی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی، موفق به کسب مقام نایب قهرمانی مسابقات انتخابی تیم ملی تکواندو دانشجویان دانشگاهها ومؤسسات آموزش عالی سراسرکشور در بخش مبارزه (وزن 62- ) گردید.
گفتنی است این مسابقات در  28 دیماه 1400 درخانه تکواندو برگزارشد و نفرات منتخب به  عنوان عضو تیم ملی تکواندو دانشجویان به سی ویکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان که تابستان سال آینده به میزبانی کشور چین برگزار می شود، اعزام خواهند شد.
ضمن تبریک این پیروزی ارزشمند، برای این دانشجو، سلامتی و موفقیت را در تمامی مراحل زندگیشان، از درگاه ایزد منان خواهانیم.

کلید واژه ها: نایب قهرمانی دانشجوی دانشکده شریعتی در مسابقات انتخابی تکواندوی تیم ملی دانشجویان