افتتاح کارگاه ها و آزمایشگاه های دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان

۲۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۷:۵۳ کد : ۴۳۶۴ اخبار و رویدادها
با حضور استاندار گیلان و سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور رقم خورد

به گزارش اداره کل روابط عمومی، ۱۳ کارگاه، آزمایشگاه و یک آزمایشگاه مرکزی شیمی نساجی بطور همزمان در ۷ دانشکده و آموزشکده دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان با حضور دکتر عباسی استاندار گیلان و دکتر خسرویان سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور (بصورت مجازی)، مدیرکل پژوهش و‌فناوری به نمایندگی از معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، رئیس استانی دانشگاه و جمعی از مدیران ارشد استان افتتاح شد.

گفتنی است، دانشگاه فنی و حرفه ای در کنار دانشگاه های مطرح کشور از جمله: شریف، تهران، امیرکبیر توانسته است با تخصیص کامل بودجه ارزی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به راه اندازی آزمایشگاه های مرکزی نماید.

ارزش تقریبی هزینه آزمایشگاه های افتتاح شده در حدود ۱۰۰ میلیارد ریال است.

منبع خبر:

کلید واژه ها: افتتاح کارگاه ها و آزمایشگاه های دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان