پیام تقدیر مهندس گرد از سال های خدمت دکتر صالحی عمران در سمت رییس دانشگاه فنی و حرفه ای

۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۷:۱۳ کد : ۴۳۳۷ اخبار و رویدادها

الشُّکرُ ، أعظَمُ قَدرا مِن المَعروفِ ؛...
امام علی (ع) در بخشی از کتاب غرر الحکم : ۲۱۷۶

جناب آقای پروفسور صالحی عمران

بدون شک حسن تدبیرهای مدیریتی شما طی سال های تصدی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای،  منشا بسیاری از آثار خیر و برکات فراوان در دانشگاه فنی و حرفه ای تا سالیان متمادی خواهد بود.

بسی شایسته است به پاس تلاش‌ها و زحمات مستمر شما در راستای توسعه و پیشرفت همه جانبه ی دانشگاه فنی و حرفه ای که به حق در پیشبرد طرح توسعه پایدار حوزه ی آموزش مهارتی این دانشگاه بسیار اثر بخش و پایه گذار نوآوری ها و رویدادهای مطلوب در بدنه ی کل کشور بودید، نهایت سپاس و قدردانی خویش را خدمت حضرت عالی ابراز داریم .

از خداوند تبارک و تعالی توفیق روز افزون و سربلندی بیش از پیش شما را خواستاریم و امید است در حوزه های کاری آینده، ظل توجهات حضرت ولیعصر (عج) و منویات رهگشای مقام عظمی ولایت (مدظله العالی) همواره موفق باشید.

مرضیه گرد

رییس دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

کلید واژه ها: پیام تقدیر مهندس گرد از سال ها خدمت دکتر صالحی عمران در سمت رییس دانشگاه فنی و حرفه ای