۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۵ کد : ۴۳۳۱ اخبار و رویدادها
در این جلسه به آموزش نکات مالی معاملاتی در راستای وحدت رویه و یکپارچگی و رفع ابهامات مقررات این حوزه پرداخته شد

پیرو نتایج بازدید کمیته ی  نظارت و ارزیابی استان تهران و مصوبات آن ، روز سه شنبه 14دی ماه 1400 ، جلسه ی هم اندیشی وهمگرایی وشفاف سازی بخشنامه ها ، آئین نامه ها و مقررات مالی به منظور رفع ابهامات و وحدت رویه و یکپارچگی درحوزه امورمالی با محوریت آموزش نکات آیین نامه مالی معاملاتی دانشگاه با حضور مهندس گرد رئیس دانشکده ، آقا ی واسعی مشاور حقوقی دانشگاه فنی وحرفه ای، آقای دکتر فتحی زاده مدیرکل امور مالی دانشگاه فنی وحرفه ای و روسای ادارات و کارشناسان حوزه امورمالی دانشکده های فنی و حرفه ای استان تهران برگزار گردید.
در این جلسه آقای واسعی از منظر حقوقی، توضیحاتی را در خصوص آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه فنی و حرفه ای ، قراردادها ،مزایده، مناقصه و ... ارائه نمود.
در ادامه اقای دکتر فتحی زاده ،ضمن تاکید بر استمرار این دست نشست ها، در چهار چوب قوانین و مقررات مالی به تشریح و شفاف سازی و رفع ابهامات برخی از دستورالعمل ها، مواد مندرج و پرسش وپاسخ روسای ادارت وکارشناسان حوزه امورمالی مراکز استان پرداخت و در خاتمه مهندس گرد پس از جمع بندی موارد مطروحه از زحمات روسای ادارات وکارشناسان حوزه امورمالی وآقای فلاح عضو کمیته نظارت وارزیابی و مسئول کارگروه ارزیابی حوزه امورمالی وهمچنین خانم حجازی نماینده نظارت وارزیابی استان تشکر نمود.

کلید واژه ها: برگزاری نشست روسای اداره و کارشناسان حوزه امور مالی استان تهران با اعضای کمیته نظارت و ارزیابی استانی