پیام هیئت رئیسة دانشگاه فنی و حرفه‌ای به مناسبت حماسة ۹ دی

۰۹ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۰ کد : ۴۳۱۹ اخبار و رویدادها

«یوم الله نهم دی تجلی وحدت و رمز عبور از فتنه» شعاری است که برای سالگرد این مراسم در سال ۱۴۰۰ انتخاب شده است. این روز متعلق به هیچ حزب و گروهی نیست و مردم متولی اصلی آنند. آن ایام، نقطة سرنوشت‌سازی برای کشور عزیزمان بود و یکی از حساس‌ترین مقاطع تاریخی برای مایوس نمودن بدخواهانی که باورهای عمیق مردم شریف ایران را ناجوانمردانه، نشانه گرفته بودند که با لطف خداوند و حضور آگاهانه و برخاسته از بصیرت و متکی بر ایمان و ارادة الهی ملت ایران، به حماسه‌ای ماندگار و الهام‌بخش مبدل گردید.

هیئت رئیسة دانشگاه فنی و حرفه‌ای ضمن گرامیداشت حماسة 9 دی؛ سالروز تجلی بصیرت و آگاهی ملت ولایت‌مدار ایران اسلامی را به جامعة دانشگاهی، به‌ویژه جوانان فهیم، مؤمن و متعهد دانشجو تبریک عرض می‌نماید. یاد و خاطرة آن سیل خروشان مردم و سالروز تجدید بیعت با ولایت که مبین عمق آگاهی و هوشیاری بود گرامی باد.

هیئت رئیسة دانشگاه فنی و حرفه‌ای

کلید واژه ها: پیام هیئت رئیسة دانشگاه فنی و حرفه‌ای به مناسبت حماسة 9 دی