۱۳ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۴ کد : ۴۳۱۸ اخبار و رویدادها

بسم‌الله الرحمن الرحیم

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا  بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَ‌بِّهِمْ یُرْ‌زَقُونَ.

سردار شهید قاسم سلیمانی نمونه‌ برجسته‌ای از تربیت‌شدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود. او همه‌ی عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید. شهادت پاداش تلاش بی‌وقفه‌ی او در همه‌ی این سالیان بود.«رهبر معظم انقلاب »

سالی دیگر از عروج سرخ حامی سترگ ولایت و محبوب قلوب آزادگان جهان، سردار رشید اسلام، سپهبد حاج قاسم سلیمانی به دست رژیم جنایتکار آمریکا گذشت، سرداری که با خون خود، درخت تنومند مقاومت، اخلاص و عمل را در منطقة راهبردی غرب آسیا آبیاری کرد و خونش به مبارزان راه آزادی و آزادگی جانی دوباره بخشید. شهادت سردار سلیمانی پیام بیداری اسلامی را در دنیا انتشار داد.

یاد و خاطرة شهادت فرزند مردم، قهرمان ملی، سردار دلها و فرماندة مقاومت را گرامی می‌داریم و غم جانگداز فقدان آن بزرگ‌مرد دلاور را به رهبر معظم انقلاب و مردم قدرشناس تسلیت می‌گوییم. اینک در سالگشت فراق یار دیرین مقام معظم رهبری، جز حیرت و حسرت، متاعی نداریم و تسلّاگوی تمام داغدیدگان  غمش هستیم. جام نوشین شهادت گوارایش باد.

هیئت رئیسة دانشگاه فنی و حرفه‌ای ضمن گرامی‌داشت سیزدهم دی روز جهانی مقاومت، سالروز شهادت جانسوز سردار شجاع سپاه اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی را به محضر امام زمان (عج)، رهبر فرزانة انقلاب و همة رهروان مکتب امام راحل و شهدای گرانقدر به‌ویژه خانوادة معظم شهدا و ایثارگران و جامعة دانشگاهیان کشور تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال توفیق حرکت در مکتب حاج قاسم سلیمانی را مسئلت دارد.

هیئت رئیسة دانشگاه فنی و حرفه‌ای

کلید واژه ها: بیانیه هیئت رئیسة دانشگاه فنی و حرفه‌ای به مناسبت فرارسیدن سالروز عروج ملکوتی سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی