رویداد خلاق شو برگزار شد.

۲۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۵ کد : ۴۱۶۶ اخبار و رویدادها
معرفی رتبه های اول تا سوم در پایان این برنامه

به مناسبت هفته پژوهش رویداد خلاق شو(1) به همت معاونت پژوهش و فناوری و کانون شکوفایی،نوآوری و خلاقیت در روز شنبه مورخ 27آذر1400 به شکل مجازی برگزار گردید.

در ابتدا سرکارخانم دکتر روایی، معاون محترم پژوهش و فناوری دانشکده دکتر شریعتی و دبیر این رویداد از شرکت کنندگان و اساتیدی که دانشجویان را برای ارائه ایده خود همیاری نموده اند تشکر کرده وخطاب به دانشجویان خلاق شرکت کننده گفتند: « امید است همواره با خلق خدمات و ارائه پژوهش های ارزشمند خود در مسیر اعتلای جمهوری اسلامی ایران سربلند، موفق و پیروز باشید.»
این رویداد برای شرکت کنندگان به شکل مجازی و خانم ها فاطمه یوسف معمار، شهرزاد سعادت قرین، دکتر جمعه پور و اقای دکتر لطفی به عنوان داور به شکل حضوری به بررسی ایده ها پرداختند.
در این رویداد 22 تیم انتخاب و شرکت داشتند که سرتیم در زمان 5دقیقه به معرفی ایده می پرداخت. داوران رویداد که در دفتر معاونت پژوهش و فناوری حضور داشتند، سوالاتی را مطرح و منتخبین اولیه به دفاع از ایده ی خود پرداختند.
در پایان این رویداد که از ساعت 12:30 شروع و تا 16:25 ادامه یافت، منخبین نهایی به شرح ذیل، اعلام گردیدند:

رتبه اول :
ایده :تخته رسم نوری آمود
اعضای گروه: غزاله خسروی-گل ناز چنگیزی- عطیه رنجوی

رتبه دوم(مشترک) :
ایده :گجت های الکترونیکی رفتگر
اعضای گروه: سپیده قراگوزلو-غزاله کازرانی

ایده :کارگاه چاپ دستی پارچه( استودیو هنری آبرنگ)
اعضای گروه:زهرا مهرپور- مریم شفیع زاده-زهرا میرزا محمدی

رتبه سوم(مشترک) :