۲۱ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۰ کد : ۴۰۹۵ اخبار و رویدادها
در مسابقات تیراندازی با تفنگ و تپانچه فدراسیون ملی ورزش های همگانی

خانم لعیا محمدی دانشجوی رشته مربیگری ورزش دانشکده شریعتی که به عنوان نماینده دانشگاه فنی وحرفه ای در مسابقات تیراندازی با تفنگ و تپانچه فدراسیون ملی ورزش های همگانی  شرکت نمود، موفق به ثبت رکورد 566 و کسب مقام دوم رشته تپانچه بادی شد.

لعیا محمدی

در این رشته، دانشجویان دانشگاه الزهرا وعلامه طباطبایی به ترتیب مقام اول وسوم را کسب کردند.

گفتنی است تیم تیراندازی دانشکده شریعتی متشکل از خانم ها لعیا محمدی، پریناز بهیم، یاسمن درخشنده و زهرا امیدی با مربیگری خانم لیلا لمسه چی و به سرپرستی خانم معصومه شمسی، در این مسابقات حضور یافتند.

این دوره از مسابقات، 16و17 آذرماه 1400 در سالن تیراندازی ساصد به میزبانی دانشگاه تهران برگزار گردید.

کلید واژه ها: کسب نایب قهرمانی تپانچه بادی فدراسیون ملی ورزش های همگانی توسط دانشجوی دانشکده شریعتی