۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۹ کد : ۴۰۴۹ اخبار و رویدادها

عصر امروز سه شنبه شانزدهم آذرماه با حضور مهندس سلیمانی، مدیر عامل بنیاد احسان حضرت امام (ره ) خانم مهندس گرد رییس دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی تهران و برخی از معاونین در دفتر ریاست دانشکده با گفتگوهایی فی مابین و تبادل نظرات مختلف برگزار و نتایج مطلوبی حاصل شد.

خانم دکتر حسینی مسئول قرارگاه اجتماعی زن و خانواده بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام( ره)، نیز نظرات خود را در خصوص مسایل تفاهم و همکاری فی مابین  در خصوص توانمندسازی زنان بی سرپرست مطرح نمود.

در جلسه ی صورت گرفته ظرفیت‌های دو دستگاه در حوزه فنی و حرفه‌ای و تعاملات دو سویه در راستای همکاری های مورد نظر مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه مهندس سلیمانی و دکتر حسینی به همراه مسئولین دانشکده به منظور آشنایی هر چه بیشتر با کارگاه ها و امکانات آموزشی از دانشکده بازدید کردند.

کلید واژه ها: آغاز همکاری بین دو مرکز ستاد فرمان اجرایی حضرت امام (ره) و دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی