گزارش وبینار آشنایی با انواع روش های اندازه گیری عملیاتی مشـخصه های مهم آنتن ها

۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۲ کد : ۴۰۳۱ اخبار و رویدادها

به مناسبت هفتـه ی پژوهش و با برنامه ریزی معاونت پژوهشی و همـکاری گروه الکترونیک و پشتیبـانی واحد فنـاوری اطـلاعـات دانشـکده وبیناری تحت عنوان" آشنایی با انواع روش های اندازه گیری عملیاتی مشخصه های مهم آنتن ها " با سخنرانی جناب آقای دکتر مجید رفیعی  در روز یکشنبه 1400/9/14 برگزار گردید.

در این وبینار تخصصی، محورهای اصلی زیر ارائه شد.
در ابتدا ضمن یادآوری مختصری در مورد الگوی تابش آنتن و ضرورت تست آنتن در میدان های دور، به بررسی انواع روش های اندازه گیری آنتن در فضای باز پرداخته شد و در ادامه روش های اندازه گیری و تعیین پولاریزاسیون آنتن به صورت مختصر بررسی شد.

سپس  انواع روش های اندازه گیری گین مطلق آنتن برای بدست آوردن  آنتن استاندارد با روش های مختلف تک، دو و یا سه آنتن و روش بازتاب زمین و روش تخمین (برون یابی) و همچنین تکنیک بهره آنتن مقایسه ایی برای محاسبه گین انواع آنتن ها با استفاده از آنتن های استاندارد و معادله لگاریتمی فریس مورد مطالعه قرار گرفت و با استفاده از روش های مبتنی بر الگوی تابش و معادلات تقریبی فریس و با کمک معادلات کراوس و همچنین تای-پریرا و محاسبات عددی، روش های محاسبه جهت گیری آنتن ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در  وبینار این مورد  که اندازه گیری عملی مقاومت ورودی آنتن ها نقش تعیین کننده ای در تطبیق امپدانس آنتن با گیرنده (یا فرستنده) ایفا می کنند نیز مورد بررسی قرار گرفت.در انتها به معرفی ابزار اندازه گیری توزیع جریان آنتن پرداخته شد و جلسه با پرسش و پاسخ دانشجویان پایان گرفت.

کلید واژه ها: گزارش وبینار آشنایی با انواع روش های اندازه گیری عملیاتی مشخصه های مهم آنتن ها