افتخار آفرینی دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی در مرحله کشوری بیست و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای

۰۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۷ کد : ۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
که از دانشکده شریعتی ، هدیه لطف اللهی در رشته حفظ قرآن کریم ،ریحانه حلاجی در رشته شعر، فاطمه حیدری در رشته حفظ موضوعی قرآن کریم و مژگان مدنی در رشته نقاشی موفق به کسب رتبه اول ...

که از دانشکده شریعتی ، هدیه لطف اللهی در رشته حفظ قرآن کریم ،ریحانه حلاجی در رشته شعر، فاطمه حیدری در رشته حفظ موضوعی قرآن کریم و مژگان مدنی در رشته نقاشی  موفق به کسب رتبه اول ، کوثر بیاتی در رشته قرائت قرآن کریم (ترتیل) و راضیه حاجی زاده در رشته پرسمان قرآنی موفق به کسب رتبه دوم  و نیز سکینه یزدانی در رشته حفظ قرآن کریم  و الهام جمشیدی پور در رشته آشنایی با احادیث اهل بیت (ع)  موفق به کسب رتبه سوم این دوره از مسابقات شدند .