خبر تکمیلی سومین جلسه ارزیابی عملکرد طرح تحول خوابگاه ها و سلف سرویس مراکز تابعه دانشگاه فنی و حرفه ای

۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰ کد : ۳۹۹ اخبار و رویدادها

سومین جلسه ارزیابی عملکرد طرح تحول خوابگاه ها و سلف سرویس مراکز تابعه دانشگاه فنی و حرفه ای امروز سه شنبه 97/11/30 با حضور آقای دکتر جعفری، نماینده و ناظر صندوق رفاه دانشجویان، خانم رباط جزی ، مدیر کل امور دانشجویی، ارزیابان درجه یک کشوری و نمایندگان مراکز در اتاق شورای دانشکده شریعتی انجام شد.
خانم رباط جزی در گفتگو با روابط عمومی دانشکده شریعتی در خصوص این جلسه اظهار داشت: از تیرماه سال جاری بحث ارتقای خوابگاه ها و سلف سرویس های دانشگاه به درجه ای از ارتقاء مصوب طرح، در دستور کار قرار گرفت و در این راستا حدود 14 میلیارد تومان اعتبار به مراکز تابعه، توزیع می گردد.
وی افزود: همزمان از شروع طرح، سه مرحله ارزیابی عملکرد انجام شد که دوره سوم آن امروز در حال برگزاری است. در این جلسه برآورد هزینه های سال آتی انجام می شود. همچنین در حوزه خوابگاه و تغذیه، قراردادهای پیش بینی کسری اعتبارات غذایی و زیر ساخت تجهیزات و فضاهای آشپزخانه ها، مورد ارزیابی قرار می گیرد.

کلید واژه ها: سومین جلسه ارزیابی عملکرد طرح تحول خوابگاه ها و سلف سرویس مراکز تابعه دانشگاه فنی و حرفه ای میزبان دانشکده شریعتی