حضور دانشجویان دانشکده شریعتی در گردهمایی رتبه های برتر کنکور سراسری هنر سال۹۹

۰۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۶ کد : ۳۹۱۹ اخبار و رویدادها

اولین گردهمایی دانشجویان برتر کنکور سراسری و المپیاد سال 1399 در مشهد مقدس با حضور مسئولان مربوطه و به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها  و همراهی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده دکتر شریعتی برگزار گردید.
تعداد 15 نفر از دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای که در کنکور سراسری  سال 1399 جزو رتبه های برتر بودند به همراه معاون نهاد رهبری دانشکده شریعتی حجت الاسلام و المسلمین کاظمی و کارشناس فرهنگی دانشکده شریعتی  در این سفر چهار روزه حضور داشتند.
برنامه های متنوعی از جمله زیارت حضرت رضا(ع) و سخنرانی هایی با حضور چهره های علمی، فرهنگی و هنری و همچنین برنامه های تفریحی برای این عزیزان در نظر گرفته شده بود که مورد استقبال قرار گرفت.

کلید واژه ها: حضور دانشجویان دانشکده شریعتی در گردهمایی رتبه های برتر کنکور سراسری هنر سال99