۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۸ کد : ۳۸۹۰ اخبار و رویدادها
کلاس های کارگاهی و آزمایشگاهی با تعداد محدود و رعایت فاصله فیزیکی بازگشایی شد .

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، با توجه به شرایط کنونی و طبق بخشنامه معاونت آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه با مد نظر قرار دادن تأمین سلامت همکاران و دانشجویان، از روز شنبه 22 آبان‌ماه 1400، کلاس‌های عملی دانشکده که شامل کلاس های کارگاهی و آزمایشگاهی می باشد، به صورت حضوری با تعداد محدود و رعایت فاصله فیزیکی بازگشایی شد .
بر اساس این گزارش، در نیم سال جاری، آموزش حضوری، صرفا برای ارائه ی دروس عملی و بخش عملی دروس نظری – عملی با تأیید مدیر گروه آموزشی مربوطه می باشد و در شرایط فعلی دروس نظری همانند گذشته به صورت مجازی ارائه می گردد.
گفتنی است، ترزیق دو دز واکسن کرونا، ثبت نام در سامانه ثبت اطلاعات واکسیناسیون دانشجویان دانشکده و ارائه کارت واکسن، با رعایت همه دستورالعمل های بهداشتی طبق مصوبه ستاد کرونا، شرط حضور دانشجویان در کلاس‌ها بوده است.
لازم به ذکر است کلاسهای عملی حضوری، در طول ترم جاری و تا اطلاع ثانوی در دانشکده شریعتی برقرار خواهد بود.

کلید واژه ها: از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه با مد نظر قرار دادن تأمین سلامت همکاران و دانشجویان