برگزاری جلسه شورای پژوهشی و تقدیر از اعضای پیشین شورا

۰۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۶ کد : ۳۷۱۰ اخبار و رویدادها
در این جلسه به فعالیت های انجام شده و برنامه های در دست اقدام پرداخته شد

مقارن با هفته وحدت اولین جلسه شورای پژوهشی در سال تحصیلی جدید امروزمورخ اول آبان 1400به صورت حضوری در اتاق شورا برگزار گردید. در ابتدای جلسه سرکارخانم مهندس گرد ریاست محترم دانشکده، ضمن خوشامدگویی وتشکر از فعالیت اعضاء، به بیان اهم موضوعات و اولویت های پژوهشی پرداختند.هم چنین به لزوم استفاده از ظرفیت های داخلی، تقویت مرکز نوآوری، هدایت کارآموزی و پروژه دانشجویان به سمت پژوهش اشاره نموده و از راه اندازی آزمایشگاه حرکات اصلاحی نیز به عنوان برنامه های در دست اقدام دانشکده یاد کردند.
 سپس سرکارخانم دکتر روایی معاونت محترم پژوهش و فناوری ضمن بیان دستور جلسه مطالبی در خصوص فعالیت های انجام شده و برنامه های در دست اقدام مطالبی بیان نمودند.
در ادامه جلسه موارد  زیر مورد بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ گردید:
•    ساز وکار و کم و کیف برنامه های هفته کارآفرینی و هفته پژوهش 1400
•    بررسی و تأیید تالیف دو عنوان کتاب جهت چاپ توسط انتشارات دانشگاه فنی و حرفه ای
در پایان از اعضای پیشین شورا تقدیر و ابلاغ اعضای جدید تقدیم شد.

کلید واژه ها: برگزاری جلسه شورای پژوهشی و تقدیر از اعضای پیشین شورا