۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۳ کد : ۳۶۲۶ اخبار و رویدادها

جشنواره سرود و تئاتر ولایت تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی ره در راستای تفاهم نامه منعقده با دانشگاه فنی و حرفه ای، امروز یکشنبه 18 مهرماه 1400، در دانشکده شریعتی، فعالیت خود را شروع نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشکده، 63نفر دانشجو و دانش آموز دختر و پسر در 9 گروه تئاتر و 16 گروه سرود، با یکدیگر رقابت می نمایند و به مدت دو روز در این دانشکده اجرای برنامه خواهند داشت.
هدف از برگزاری این جشنواره ضمن ترویج فرهنگ ولایت و آشنایی با زندگی ائمه اطهار ( ع )، ایجاد پویایی، کشف استعدادها، و شناسایی نخبه ها در این عرصه هنری می باشد.
گفتنی است  مراسم اختتامیه این جشنواره روز چهارشنبه 21 مهرماه 1400 با معرفی برگزیدگان در محل  فرهنگسرای خاوران، برگزارخواهد شد.

کلید واژه ها: پنجمین دوره جشنواره تئاتر و سرود ولایت کمیته امداد امام خمینی (ره) به میزبانی دانشکده شریعتی آغاز به کار کرد