تحویل مدارک دانشجویان بومی (تهرانی)ورودی جدید در دانشکده شریعتی به صورت‌ حضوری آغاز شد

۱۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۹ کد : ۳۶۲۱ اخبار و رویدادها
رئیس دانشکده با حضور در محل ثبت نام، ضمن تبریک ورود دانشجویان به دنیای علم و دانایی، در جریان روند تکمیل ثبت نام، قرار گرفت

صبح امروز شنبه هفدهم مهرماه، دانشجویان بومی ورودی جدید که ثبت نام غیر حضوری خود را چندی پیش به صورت الکترونیکی انجام داده بودند، جهت تحویل و تایید مدارک و اتمام ثبت نام، در دانشکده شریعتی حضور یافتند.
در آغازین ساعات این روز، خانم مهندس گرد در معیت برخی از معاونین با حضور در محل انجام ثبت نام، از نزدیک از روند ثبت نام باخبر شده و طی گفتمانی کوتاه با برخی از پذیرفته شده ها و کارشناسان مستقر، برای همه ی دانشجویان نوورود، آرزوی توفیق و موفقیت های چشمگیر نمود.

گفتنی است این روند تحویل مدارک تا پایان روز بیست و چهارم مهرماه، ادامه خواهد داشت و مابقی دانشجویان(غیر بومی) طبق اطلاعیه های سایت باید به صورت غیر حضوری اقدام نمایند.

کلید واژه ها: ثبت نام ورودی های مهر با حضور مهندس گرد برگزار شد