جلسه بررسی همکاری مشترک دانشکده شریعتی با شرکت هلدینگ انتخاب

۱۵ مهر ۱۴۰۰ | ۲۳:۰۳ کد : ۳۶۰۷ اخبار و رویدادها
در خصوص برگزاری کلاس های آموزشی و ارتقاء سطح علمی و عملی تکنیسین های آن شرکت با میزبانی دانشکده، بحث و گفتگو صورت گرفت

پیرو تفاهم نامه برند ملی با اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی و پیگیری های صورت گرفته، روز چهارشنبه 14/7/1400 جلسه ای در محل حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشکده شریعتی با حضور مدیران و نمایندگان هلدینگ انتخاب، معاون پژوهش و فناوری دانشکده، رئیس اداره ارتباط با صنعت و کارشناسان این حوزه برگزار و در خصوص نحوه همکاری دوطرف، برگزاری کلاس های آموزشی و ارتقاء سطح علمی و عملی تکنیسین های آن شرکت با میزبانی دانشکده، بحث و بررسی های لازم به عمل آمد.
در ادامه خانم دکتر روایی معاون پژوهش و فناوری دانشکده،  پیرامون اهمیت، ضرورت و معرفی صنعت در بین دانشجویان و ورود دانشجویان در این عرصه و ایجاد بسترهای لازم برای تقویت ارتباطات بین دو حوزه، به لحاظ بکار گیری توان و تجربه علمی و عملی در بازار کار توضیحاتی ارائه نمود.
در ادامه مقرر گردید دو طرف ضمن انتقال نقطه نظرات کارشناسی به حوزه مدیریت در کوتاهترین زمان ممکن شرایط حضور و تعامل بین طرفین را فراهم نمایند.
در پایان از آزمایشگاه های مرکزی، انرژی های نو، اینترنت اشیاء، پی ال سی و کارگاه مکانیک و جوشکاری بازدید به عمل آمد.

کلید واژه ها: جلسه بررسی همکاری مشترک دانشکده شریعتی با شرکت هلدینگ انتخاب