۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۶:۵۳ کد : ۳۵۴۹ اخبار و رویدادها

بسم‌الله الرحمن الرحیم
کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام

با نهایت تألم و تأثر باخبر شدیم علامه حسن زاده آملی در آستانه اربعین سید و سالار شهیدان دار فانی را وداع گفت.
مرحوم استاد حسن حسن‌زاده آملی (متولد ۱۳۰۷ش) مشهور به علامه حسن‌زاده، فیلسوف و عارف ایرانی شیعی ایرانی بود. ایشان آثار بسیاری در فلسفه، عرفان، ریاضی، نجوم، ادبیات فارسی و عربی دارد. همچنین، برخی از مهم‌ترین آثار فلسفی و عرفانی چون اشارات، شفا و شرح فصوص‌الحکم را تصحیح کرده و بر آنها شرح و حاشیه نگاشته است.
مهدی الهی قمشه‌ای، علامه شعرانی، علامه طباطبایی و سید محمدحسن الهی از استادان ایشان بودند. مرحوم علامه حسن‌زاده آملی، آثار فلسفی و عرفانی مهمی مانند شرح منظومه، اشارات، اسفار اربعه و شرح فصوص قیصری را در دوره‌های متعدد تدریس کرد. ایشان همچنین حدود ۱۷ سال به تدریس ریاضیات و هیأت مشغول بود.
آن عالم ربانی، کتاب‌هایی چون نهج‌البلاغه، اسفار اربعه، کشف‌المراد، کلیله و دمنه و گلستان سعدی را تصحیح کرده و دیوان اشعاری نیز به چاپ رسانده است.
هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای فقدان آن عالم فقید را به محضر رهبر فرزانه انقلاب و مردم شریف ایران و به‌ ویژه اهالی زادگاه آن مرحوم، آمل، تسلیت و تعزیت عرض نموده و از درگاه حضرت حق علو درجات را برای ایشان مسئلت می‌نماید.

هیئت‌رئیسة دانشگاه فنی و حرفه‌ای

کلید واژه ها: پیام تسلیت هیات رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای در پی درگذشت عالم ربانی و سالک توحیدی آیت الله حسن زاده آملی