پیام تسلیت به مناسبت درگذشت استاد ارجمند گروه هنر دانشکده شریعتی

۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۳ کد : ۳۴۶۳ اخبار و رویدادها

بسم الله الرحمن الرحیم

وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

خبر تاسف بار فقدان استاد ارجمند مرحومه  فرشته صادقی عضو هیات علمی و مدرس دانشکده شریعتی، موجب اندوه فراوان شد.
حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده فنی دکتر شریعتی، این مصیبت وارده را به خانواده داغدار ایشان،  همکاران و دانشجویان این استاد گرانقدر، تسلیت عرض نموده، از پروردگار متعال آمرزش و علو درجات برای آن عزیز سفر کرده و صبر جمیل و اجر جزیل برای بازماندگان محترم مسألت می‌نماید.
شایان ذکر است گروه های مختلف آموزشی دانشکده درگذشت استاد ارجمند خانم صادقی را تسلیت گفته و همدردی خود را با پیام های متعدد ابراز نمودند.
زنده یاد خانم صادقی، از مدرسین پرتلاش و با اخلاق دانشکده، مدتها در کسوت استاد راهنمای گروه کاردانی گرافیک و مدیر گروه نقاشی و انیمیشن در دانشکده شریعتی، فعالیتهای مثمر ثمری داشته اند.
روحش شاد و یادش گرامی

کلید واژه ها: پیام تسلیت در پی درگذشت استاد صادقی