پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند

۰۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۴ کد : ۳۴۲۳ اخبار و رویدادها

فرارسیدن هفته دولت  در سالی که از سوی مقام معظم رهبری، سال " تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها" نامگذاری شد، فرصتی است برای مسئولان و مدیران تا با سرمشق قرار دادن  و تأسی از ویژگی‌های  والای اخلاقی  و راه و منش  شهدای گرانقدر دولت در راستای سربلندی و عزت ایران اسلامی و منویات مقام معظم رهبری گام بردارند.
       اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت بویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت و روز کارمند را به همکاران عزیز دانشکده تبریک عرض نموده و از زحمات همه شما عزیزان بویژه آن دسته از همکارانی که در این ایام کرونا در تمامی روزها و ساعات اعم از حضوری و یا شبانه روز حتی در  ایام تعطیل در انجام امور محوله تلاش مضاعفی نمودند، صمیمانه تشکر و قدر دانی مینمایم.
توفیق بیش از پیش همگان را در راستای خدمتگزاری به دانشجویان عزیز ایران زمین ،از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

مرضیه گرد
رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی