جشنواره تیتر و آثار برگزیده

۲۸ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۷ کد : ۳۳۲۳ اخبار و رویدادها
نشریه خط‌کش بسیج دانشجویی دانشکده شریعتی به مرحله نهایی جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی تیتر۱۲ راه یافت.

نشریه خط‌کش بسیج دانشجویی دانشکده شریعتی در بخش آثار برگزیده از میان ۲۲۶۳۶ اثر و در رسته‌ی اینفوگرافیک به مرحله نهایی جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی تیتر۱۲ راه یافت.
این اینفوگرافیک با عنوان «روایت دی‌ماه پرحادثه» با موضوع بررسی وقایع پس از شهادت سردار دل‌ها، توسط دانشجویان اعظم کابلی و زهرا عربگری تهیه و اجرا شده است.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده شریعتی این موفقیت را به ایشان تبریک گفته و از خداوند منان، سلامتی و بهروزی را برای این عزیزان آرزو دارد

گفتنی است این جشنواره با همکاری مشترک معاونت‌های فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل و آزادی در بیان» در ۵ بخش مستقل شامل آثار برگزیده، نشریات برگزیده، فضای مجازی، بخش ویژه و بخش سرزمین مادری و در بیش از ۵۰ محور متفاوت برگزار شد واز تعداد ۲۸ هزار و ۲۷۱ اثر و نشریه ثبت شده در این جشنواره، سه هزار و ۲۰ نشریه در بخش نشریات برگزیده و ۲۲ هزار و ۶۳۶ اثر در بخش آثار برگزیده به رقابت با یکدیگر پرداخته‌اند.

کلید واژه ها: جشنواره تیتر و آثار برگزیده