دکتر صالحی عمران خبر داد: صرفه جویی ۱۵ درصدی در مصرف انرژی برق با احداث نیروگاه های خورشیدی در دانشگاه فنی و حرفه ای

۲۲ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۸ کد : ۳۳۰۷ اخبار و رویدادها

به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی عنوان کرد: در طول برنامه ششم توسعه و از محل اعتبارات مدیریت سبز دانشگاه، تعداد 24 نیروگاه خورشیدی در دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای کشور، شامل 14 نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی و 10 نیروگاه خورشیدی 10 کیلوواتی احداث و راه اندازی شد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای اذعان داشت: بر اساس مصوبه دولت، کلیه دستگاههای دولتی الزاما باید تا 20 درصد از برق مصرفی خودشان را با احداث نیروگاههای تجدید پذیر مانند نیروگاه خورشیدی تامین نمایند و برق تولید شده از این محل قابلیت فروش به شرکت های توزیع برق را ندارد، لذا دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با احداث نیروگاههای خورشیدی در مراکز آموزشی زیر مجموعه خود تا کنون توانسته بخش مهمی از این امر رامحقق نماید.

صالحی عمران با عنوان اینکه برنامه راه اندازی نیروگاه های خورشیدی جدید در سایر دانشکده های دانشگاه فنی و حرفه ای در دست اقدام است بیان داشت: بر اساس پایش اطلاعات و نتایج حاصله، میزان برق تولیدی در 24 نیروگاه خورشیدی نصب شده در دانشگاه فنی و حرفه ای، با 610 هزار کیلووات ساعت تولیدی، سالیانه بیش از 10 الی 15 درصد در مصرف انرژی برق و هزینه های مربوطه صرفه جویی به همراه دارد.

منبع خبر:سایت دانشگاه فنی و حرفه ای http://news.tvu.ac.ir/news/859530

کلید واژه ها: صرفه جویی 15 درصدی در مصرف انرژی برق با احداث نیروگاه های خورشیدی در دانشگاه فنی و حرفه ای